AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla kavga etmek

Kahve falında silahla kavga etmek

Kahve falında silahla kavga etmek evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine, gün yüzü görmeyeceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında silahla kavga etmek gördüyseniz:

  • Bazı konuları daha fazla mı zorlamanız gerektiği yoksa üzerine düşmemenin daha mı iyi olacağı konusunda kararsız kalabilirsiniz.

Kahve falında silahlı kavga görmek arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silahla kavga görmek maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında kavga ve silah görmek engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine işaret eder.

Kahve falında silah ve kavga görmek çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında silah kavga görmek kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silahlı biriyle kavga etmek iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kavga silah görmek dileklerin gerçekleşeceğine, hem çok mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında silahla kavga etmek sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir