AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıkışık arabaya binmek

Kahve falında sıkışık arabaya binmek

Kahve falında sıkışık arabaya binmek maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, işinde ustalaşacağına, neşe ve sağlıkla geçeceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, falı kapatan kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sıkışık arabaya binmek gördüyseniz:

  • Mantıklı olmayan teklifleri olan kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında sıkışık arabaya binmek onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında trafik sıkışıklığı görmek maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına işarettir.

Kahve falında sıkışık oturmak aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, anne babanın birbirine düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında spor arabaya binmek yolculuğa, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski arabaya binmek büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başbakanla aynı arabaya binmek ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına işarettir.

Kahve falında ölüyle arabaya binmek ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına işaret eder.

Kahve falında hızlı giden arabaya binmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir