AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayin görmek

Kahve falında ayin görmek

Kahve falında ayin görmek aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, daha temkinli ve garantici olacağına, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, karın artacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayin gördüyseniz:

  • Eğlenceli fikirler veya keyifli planlar söz konusu olabilir ya da bir şekilde kazançlı olacağınız gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında ayin düştüğünü görmek çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında ayin yapmak maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine işarettir.

Kahve falında ayine katılmak bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında kilisede ayin görmek maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında şeytan ayini görmek kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kilisede ayin yapmak yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hristiyan ayini görmek kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayin görmek yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir