AnaSayfa / Genel / Kahve falında sigara izmaritleri görmek

Kahve falında sigara izmaritleri görmek

Kahve falında sigara izmaritleri görmek hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sigara izmaritleri gördüyseniz:

  • Anlaşılmanız zor olabilir.

Kahve falında sigara izmaritleri görmek şansının hep açık olacağına, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sigara izmariti yemek girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına işaret eder.

Kahve falında sigara izmariti içmek hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine işarettir.

Kahve falında sigara izmariti toplamak diplomalı kimse olacağına, insanlar tarafından tanınan biri olacağına işarettir.

Kahve falında sigara izmariti atmak düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sigara izmariti temizlemek dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına inanılır.

Kahve falında sigara izmariti görmek elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında izmarit görmek kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir