AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıcak havuz görmek

Kahve falında sıcak havuz görmek

Kahve falında sıcak havuz görmek yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, hanesine güneş doğacağına, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, yarınlarına umutla bakacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında sıcak havuz gördüyseniz:

  • Mücadele ortamlarında kazanan, ilerleyen veya önemli bir konuda sıçrama yapan taraf olmak için gerekli değişiklikleri yapmalısınız.

Kahve falında sıcak su havuzuna girmek harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, en yüksek makamlara oturacağına işarettir.

Kahve falında sıcak su havuz görmek elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine işarettir.

Kahve falında sıcak su havuzu görmek onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına delalet eder.

Kahve falında sıcak havuzda yüzmek sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine, verilen emeğin boşa çıkmayacağına yorulur.

Kahve falında sıcak havuz görmek arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, hediyeler ve elbiseler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sıcak su dolu havuz görmek olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına inanılır.

Kahve falında sıcak su havuzunda yüzmek uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında sıcak havuza girmek maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir