AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü ayı yavrusu görmek

Kahve falında ölü ayı yavrusu görmek

Kahve falında ölü ayı yavrusu görmek evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, eşi ile problemler yaşayacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü ayı yavrusu gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlara girmek sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında ölü ayı yavrusu görmek falı kapatan kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine, eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kutup ayısı yavrusu görmek beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına alamet eder.

Kahve falında yavru ayı görmek gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına delalet eder.

Kahve falında ayı yavrusu emzirmek çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına yorulur.

Kahve falında yavru ayı beslemek sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayı yavrusu beslemek ilerleyeceğine, kalkınacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayı ve yavrusunu görmek hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete işaret etmektedir.

Kahve falında ayı yavrusu yakalamak hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir