AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeytana para vermek

Kahve falında şeytana para vermek

Kahve falında şeytana para vermek masa başı bir işe girileceğine, hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, sevinç dolu haberler alacağına, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına delalet eder.

Kahve falında şeytana para vermek gördüyseniz:

  • Gözünüzü kulağınızı iyice açmanız, ilginç zaman dilimleri yaşanmasını sağlayabilir.

Kahve falında şeytana para vermek günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, mesleğinde uzmanlık yapacağına tabir olunur.

Kahve falında şeytanın kaçtığını görmek yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında şeytanı boğazlamak maddi olarak çok kayıp vereceğine, hasretliklerin bir araya geleceğine tabir olunur.

Kahve falında şeytanı köpek kılığında görmek başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şeytana kanmamak zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine yorulur.

Kahve falında şeytana karşı gelmek geleceğinin mutlulukla dolacağına, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına işaret eder.

Kahve falında şeytanı insan şeklinde görmek makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, çok kötü günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında bir insanın şeytana dönüştüğünü görmek şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir