AnaSayfa / Genel / Kahve falında seyahate gidememek

Kahve falında seyahate gidememek

Kahve falında seyahate gidememek yapacağı planların altüst olacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, onların güvenini sarsacağına, ailesinin de büyük olacağına, uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine tabir olunur.

Kahve falında seyahate gidememek gördüyseniz:

  • Öyleki elinizdeki herşey değerini yitiriyor ya da elinizi attığınız her iş tersine gidiyormuş zannediyorsunuz.

Kahve falında seyahate gideceğini görmek kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına delalet eder.

Kahve falında seyahate gidememek büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyle seyahat etmek özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, hafif ve iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uçak seyahati yapmak fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında astral seyahate cıkmak sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, satışlarının ya da üretiminin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tırla seyahat etmek ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine tabir olunur.

Kahve falında otobüsle seyahat görmek önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında seyahat yapmak eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, sağlam bir kariyer edineceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir