AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayı kafası görmek

Kahve falında ayı kafası görmek

Kahve falında ayı kafası görmek gözyaşına boğulacağına, çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına delalet eder.

Kahve falında ayı kafası gördüyseniz:

  • Karışıklıklar söz konusu olabilir.

Kahve falında ayı kafası görmek aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında büyük oyuncak ayı görmek yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına delalettir.

Kahve falında ağaçta ayı görmek büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine yorulur.

Kahve falında ayı olmak geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ayı aslan görmek hasret giderileceğine, kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine alamet eder.

Kahve falında evde ayı beslemek bazı tartışmalar yaşayacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında ayı köpek görmek çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren fal sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine delalet eder.

Kahve falında yavru ayı öldürmek helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir