AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevimli hayvan görmek

Kahve falında sevimli hayvan görmek

Kahve falında sevimli hayvan görmek yükseleceğine, atılım yapacağına, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında sevimli hayvan gördüyseniz:

  • Kararsızlığınızı çok çabuk yenmeye çalışmalısınız.

Kahve falında sevimli hayvanlar görmek gönül kapılarının açılacağına, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına delalettir.

Kahve falında sevimli hayvan görmek iş hayatında başarılı olmaya, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine delalet eder.

Kahve falında çok sevimli bebek görmek çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevimli erkek bebek görmek gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine yorulur.

Kahve falında sevimli fare görmek geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına inanılır.

Kahve falında sevimli yavru köpek görmek birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevimli bebek görmek iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, darlık çektiği günlerini unutacağına yorulur.

Kahve falında sevimli süs köpeği görmek hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir