AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevimli fare görmek

Kahve falında sevimli fare görmek

Kahve falında sevimli fare görmek karlı işlere gireceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine işarettir.

Kahve falında sevimli fare gördüyseniz:

  • İkili ilişkileriniz güçleniyor.

Kahve falında sevimli fare görmek kazançlı bir işe girileceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küçük sevimli köpek görmek karanlık kişilerle muhatap olacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine delalet eder.

Kahve falında çok sevimli köpek görmek çok yıpranacağına, çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına alamet eder.

Kahve falında sevimli kedi yavrusu görmek ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında sevimli erkek bebek görmek kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevimli yavru köpek görmek fal sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevimli hayvan görmek başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, çözümlere kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında çok sevimli bebek görmek elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir