AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyle pikniğe gitmek

Kahve falında sevgiliyle pikniğe gitmek

Kahve falında sevgiliyle pikniğe gitmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, günden güne sorunlarının artacağına, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, gözyaşının kuruyacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında sevgiliyle pikniğe gitmek gördüyseniz:

  • Sinirlenmek veya mesafe koymak önünüze engeller çıkartabilir veya beliren engellerin ortadan kaldırılmasını zorlaştırabilir.

Kahve falında sevgiliyle pikniğe gitmek ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, çok büyük zararlar edileceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşlarla pikniğe gitmek işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pikniğe gidememek mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında piknik gitmek kazancın sürekli artacağına, belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına delalettir.

Kahve falında otobüsle pikniğe gitmek kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kalabalık pikniğe gitmek çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında pikniğe gitmek için hazırlanmak neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında piknik yapmaya gitmek gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir