AnaSayfa / Genel / Kahve falında piknik yapmaya gitmek

Kahve falında piknik yapmaya gitmek

Kahve falında piknik yapmaya gitmek kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında piknik yapmaya gitmek gördüyseniz:

  • Mesleki alandaki başarılarınızı devam ettirebilirsiniz.

Kahve falında sevgiliyle pikniğe gitmek kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına işaret eder.

Kahve falında arabayla pikniğe gitmek iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında piknik gitmek terfi alacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pikniğe gidememek siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kalabalık pikniğe gitmek elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına işarettir.

Kahve falında pikniğe gitmek için hazırlanmak Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, başarı ve zafer kazanacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşlarla pikniğe gitmek maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında piknik yapmaya gitmek elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir