AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyle kaybolmak

Kahve falında sevgiliyle kaybolmak

Kahve falında sevgiliyle kaybolmak maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, takdir edileceğine, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, keyifli hale geleceğine, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına yorulur.

Kahve falında sevgiliyle kaybolmak gördüyseniz:

  • Her konuda yardım isteyeceksiniz.

Kahve falında sevgilisinin kaybolduğunu görmek gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına alamet eder.

Kahve falında sevgiliyle kaybolmak üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilinin kaybolduğunu görmek ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında cüzdanın kaybolduğunu görmek maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında çölde kaybolmak çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında büyük bir evde kaybolmak pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında annemin kaybolduğunu görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, kötü günlerinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaybolmak evini bulamamak maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir