AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyle evden kaçmak

Kahve falında sevgiliyle evden kaçmak

Kahve falında sevgiliyle evden kaçmak tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, hayallerinin gerçek olacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına inanılır.

Kahve falında sevgiliyle evden kaçmak gördüyseniz:

  • Kısa süreli rahatsızlıklara neden olabilecek problemleri görmezden gelmelisiniz.

Kahve falında sevgiliyle evden kaçmak kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliye kaçmak sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, güzel davetler alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilisinden kaçmak karşısına iyi insanların çıkacağına, rahat bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında sevgiliyle kaçmak neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında sevgiline kaçmak zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi görüp kaçmak arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, fal sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilisiyle kaçmak sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında sevgiliden kaçmak farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir