AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyle basılmak

Kahve falında sevgiliyle basılmak

Kahve falında sevgiliyle basılmak hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, umutsuz olacağına, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına inanılır.

Kahve falında sevgiliyle basılmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilere sözlerinizin arkasında durabileceğinizi göstermeniz gerekiyor.

Kahve falında sevgiliyle basılmak kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına tabir olunur.

Kahve falında kurana el basıp yemin etmek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen fal sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, işinin gücünün de rast gideceğine delalettir.

Kahve falında basılmış yaprak görmek yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına delalettir.

Kahve falında evinin basıldığını görmek ağız tadının yerinde kalacağına, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına rivayet eder.

Kahve falında evde basılmak sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına delalettir.

Kahve falında bir kadınla basılmak verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ilişkiye girerken basılmak gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına işaret eder.

Kahve falında buza basıp düşmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir