AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyle aynı yerde olmak

Kahve falında sevgiliyle aynı yerde olmak

Kahve falında sevgiliyle aynı yerde olmak sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının son bulacağına delalet eder.

Kahve falında sevgiliyle aynı yerde olmak gördüyseniz:

  • Üstünüze düşeni yerine getirmemeniz durumunda ilişkilerde problemler yaşanabilir.

Kahve falında eski sevgiliyle aynı yerde çalışmak ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle aynı yerde olmak iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aynı yerde kaybolmak iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan fal sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle aynı ortamda bulunmak çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyle aynı evde olduğunu görmek kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Kahve falında sevgiliyle aynı evde olmak çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyle aynı ortamda olmak yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle aynı arabada olmak sağlığının bozulacağına, mutsuz olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir