Kahve falında sevgiliyi kardeş olarak görmek

Kahve falında sevgiliyi kardeş olarak görmek rahatsızlıkların son bulacağına, girilen işlerde şansın yüksek olacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, zor günler geçireceğine, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına delalet eder.

Kahve falında sevgiliyi kardeş olarak gördüyseniz:

  • Belli bir ilişki hakkında fikirleriniz tekrar değişkenlik gösterebilir.

Kahve falında sevgiliyi kardeş olarak görmek başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine yorulur.

Kahve falında sevgilinin erkek kardeşini görmek tabiri caizse ağız tadından olacağına, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgilinin kardeşlerini görmek hiç bilmediği bir işe gireceğine, işlerinin daha kötüye gideceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgilisinin kardeşini görmek rütbesinin artacağına, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına işarettir.

Kahve falında kardeşiyle sevgili olmak iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin kardeşini görmek borçlanacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kardeşinin eski sevgilisini görmek keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına delalettir.

Kahve falında sevgilisinin kardeşini görmek işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top