AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşinin eski sevgilisini görmek

Kahve falında kardeşinin eski sevgilisini görmek

Kahve falında kardeşinin eski sevgilisini görmek duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına, ödeme güçlü çekeceğine, adeta sinirden küplere bineceğine delalet eder.

Kahve falında kardeşinin eski sevgilisini gördüyseniz:

  • İmkansızı istemeniz olumsuz sonuçlar doğurabilir veya demode fikirlerin uygulanması anlamına gelebilir.

Kahve falında eski sevgilinin erkek kardeşini görmek eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında kardeşinin eski sevgilisini görmek emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilisinin kardeşini görmek mal kayıpları da yaşayacağına, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilinin kardeşini görmek çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgilinin kardeşlerini görmek varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine, sevgi ve hürmet göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski erkek arkadaşının kardeşini görmek çok güzel adımlar atılacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine işaret eder.

Kahve falında kardeşiyle sevgili olmak sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine alamet eder.

Kahve falında sevgilisinin kardeşini görmek hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir