AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyi çağırmak

Kahve falında sevgiliyi çağırmak

Kahve falında sevgiliyi çağırmak sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine işaret eder.

Kahve falında sevgiliyi çağırmak gördüyseniz:

  • Bazı kıskanç kişiler sizi çekemeyerek değişik sorunlar çıkartabilirler.

Kahve falında sevgiliyi çağırmak bunun kendisi için büyük şans olacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyi çağırmak yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, kıtlığın meydana geleceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş babasının çağırdığını görmek rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş annesinin çağırdığını görmek yaptığı işlerin günbegün artacağına, kurulu düzeninin olacağına tabir olunur.

Kahve falında kocasını çağırmak kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine, işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında birini iftara çağırmak sevinçli haberler geleceğine, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine işaret eder.

Kahve falında taksi çağırmak kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine yorulur.

Kahve falında polis çağırmak huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir