AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyi aramak

Kahve falında sevgiliyi aramak

Kahve falında sevgiliyi aramak düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, büyük sorunların çözüme kavuşacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine alamet eder.

Kahve falında sevgiliyi aramak gördüyseniz:

  • İhmalkar davranışlardan da kaçınmalısınız.

Kahve falında eski sevgilisinin aradığını görmek sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle yeni sevgiliyi bir arada görmek Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında sevgilinin seni aradığını görmek kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyi telefonla aramak evinden bereketin hiç eksik olmayacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgili aramak yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, başına türlü belalar geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski iki sevgiliyi bir arada görmek ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına rivayet eder.

Kahve falında sevgilinin aradığını görmek kendini garantiye alarak harekete edeceğine, ayaklandıracağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilinin aradığını görmek ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir