AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayetel kürsi okuyamamak

Kahve falında ayetel kürsi okuyamamak

Kahve falında ayetel kürsi okuyamamak uğradığı zararları telafi edeceğine, belalara denk gelmeyeceğine, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, akrabayla araya mesafe konulacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında ayetel kürsi okuyamamak gördüyseniz:

  • Kendinizi tanımakta güçlük çekeceksiniz.

Kahve falında ayetel kürsi okunduğunu duymak eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına, rızkından ve gelirinden olacağına alamet eder.

Kahve falında ayetel kürsi okuyamamak sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, güçten düşeceğine alamet eder.

Kahve falında ayetel kürsi okumaya çalışmak kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, layık olduklarına sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında ayetel kürsi okunmasını istemek atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine işarettir.

Kahve falında ayetel kürsi okuyarak uyanmak sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, planlarının istediği şekilde işleyeceğine işarettir.

Kahve falında ayetel kürsiyi okumak emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında birinin ayetel kürsi okuduğunu görmek aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına inanılır.

Kahve falında korkup ayetel kürsi okumak rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir