AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayetel kürsi okunduğunu duymak

Kahve falında ayetel kürsi okunduğunu duymak

Kahve falında ayetel kürsi okunduğunu duymak iyi geçiminin devam edeceğine, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, garanti olacak makama oturacağına rivayet eder.

Kahve falında ayetel kürsi okunduğunu duymak gördüyseniz:

  • Belli fırsatlar söz konusu olabilir.

Kahve falında ayetel kürsi okunduğunu duymak hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayetel kürsi okuyarak uyanmak huzur kaçıran olayların sona ereceğine, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına delalettir.

Kahve falında ayetel kürsi okunmasını istemek hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına rivayet eder.

Kahve falında ayetel kürsi okumaya çalışmak özlediği yerlere yolculuk edeceğine, kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine alamet eder.

Kahve falında ayetel kürsi okuyamamak hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında deprem anında ayetel kürsi okumak huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta ayetel kürsi okumak büyük bir umutsuzluk duyacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına işaret eder.

Kahve falında nas felak ayetel kürsi okumak baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir