AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayet yazmak

Kahve falında ayet yazmak

Kahve falında ayet yazmak her işinde hayırla karşılaşacağına, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, bedeninin şifa bulacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayet yazmak gördüyseniz:

  • Tartışma ortamlarını körüklemek yerine, biraz ertelemekte fayda var.

Kahve falında ayetel kürsi yazmak alınan borçların günü gününe ödeneceğine, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine işaret eder.

Kahve falında ayet yazmak bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, mutluluk gözyaşı dökeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kurandan ayet yazmak her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, güçten düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayetel kürsi okuyamamak ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında ayet görmek varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına işaret eder.

Kahve falında yasin suresinin son ayetini okumak çok üst mevkilere geleceğine, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına işarettir.

Kahve falında ayet okuyan birini görmek iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayet kitabı görmek kötü giden işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir