AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisinin başkasıyla evli olduğunu görmek

Kahve falında sevgilisinin başkasıyla evli olduğunu görmek

Kahve falında sevgilisinin başkasıyla evli olduğunu görmek bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, güven kaybına uğrayacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgilisinin başkasıyla evli olduğunu gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulamak üzere bir adım öne çıkmanız gerekiyor.

Kahve falında evli olan eski sevgiliyi görmek büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle evli olduğunu görmek o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evliyken eski sevgili görmek kötü gidişe dur denileceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına işaret eder.

Kahve falında evli adamla sevgili olmak yanlış işlere girileceğine, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evli bir adamla sevgili olmak elinin de bollaşacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında evli biriyle sevgili olmak acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgiliyi evli görmek kısmetlerin ve işlerin açılacağına, iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle evli olduğunu görmek zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir