AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisinin arabasına binmek

Kahve falında sevgilisinin arabasına binmek

Kahve falında sevgilisinin arabasına binmek eline çok büyük kazanç geçeceğine, doğru bir karar verileceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, kendi ailesi ile de arasının açılacağına, fal sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine işaret eder.

Kahve falında sevgilisinin arabasına binmek gördüyseniz:

  • İşinizi veya genel anlamda hayatınızı ilgilendiren konularda tamamen farklı düşüncelere sahip olabilirsiniz.

Kahve falında eski sevgilinin arabasına binmek yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyle arabaya binmek hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına işaret eder.

Kahve falında sevgiliyle arabaya binmek helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında sevgilinin arabasına binmek büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilisinin arabasına binmek karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına rivayet eder.

Kahve falında arabayla gemiye binmek alışveriş yapacağına, çok iyi paralar kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarı arabaya binmek aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı spor arabaya binmek malın ve paranın da arttıkça artacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir