AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisinin aldatıldığını görmek

Kahve falında sevgilisinin aldatıldığını görmek

Kahve falında sevgilisinin aldatıldığını görmek yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilisinin aldatıldığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda hemen karşılık görmemiş olmanız, yakında görmeyeceğiniz anlamına gelmiyor.

Kahve falında sevgilinin aldattığını düşünmek kötü duygularından arınacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliden mesaj aldığını görmek girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına, miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına delalettir.

Kahve falında sevgiliden para aldığını görmek zorlanacağına, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilinin hediye aldığını görmek konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilin tarafından aldatılmak içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, günahların af olacağına işaret eder.

Kahve falında sevgilisinin aldattığını duymak hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına alamet eder.

Kahve falında sevgilisinin aldatıldığını duymak dini inançların güçleneceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Kahve falında sevgilinin aldattığını öğrenmek aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir