AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayda yürümek

Kahve falında ayda yürümek

Kahve falında ayda yürümek çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, makamının sarsılmayacağına, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, işlerin rast gideceğine, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine tabir olunur.

Kahve falında ayda yürümek gördüyseniz:

  • Belli fırsatları değerlendirebilmek için organize olmanız gerekiyor.

Kahve falında ayda yürüdüğünü görmek eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına işarettir.

Kahve falında ayda yürümek aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, fenalıkta bulunmaya rivayet eder.

Kahve falında ayda kuran yazısı görmek ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına rivayet eder.

Kahve falında ayda oturmak sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, huzur içinde yatacağına yorulur.

Kahve falında araba aydamak zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına, hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına delalettir.

Kahve falında ayda yüz görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında ayda arapça yazı görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine işarettir.

Kahve falında ayda olduğunu görmek sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir