AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayçiçeği koparmak

Kahve falında ayçiçeği koparmak

Kahve falında ayçiçeği koparmak makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, afiyete ereceğine, karın artacağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında ayçiçeği koparmak gördüyseniz:

  • İlişkilerinizde sezgileriniz ne diyorsa o şekilde ilerlemelisiniz.

Kahve falında ayçiçeği çekirdek görmek sağlıklı ve zinde olacağına, büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tarlada ayçiçeği görmek tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayçiçeği ekmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayçiçeği yemek nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayçiçeği toplamak en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına, rahat rahat yaşayacağına inanılır.

Kahve falında ayçiçeği bahçesi görmek çok hayırlı işlere girileceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına alamet eder.

Kahve falında ayçiçeği yediğini görmek yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ayçiçeği çekirdeği görmek evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir