AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin evli olduğunu öğrenmek

Kahve falında sevdiğinin evli olduğunu öğrenmek

Kahve falında sevdiğinin evli olduğunu öğrenmek huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, başarılar elde edileceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğinin evli olduğunu öğrenmek gördüyseniz:

  • Yeni bir işe girmeniz ya da mevcut işinizde yeni bir şeyler yapmanız ya da terfii etmeniz olasıdır.

Kahve falında sevdiğinin evli olduğunu öğrenmek sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, gelirinin artacağına tabir olunur.

Kahve falında bekar birinin evli olduğunu öğrenmek kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, sıkıntılarının günden güne artacağına inanılır.

Kahve falında sevgilinin evli olduğunu öğrenmek hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına yorulur.

Kahve falında eşinin evli olduğunu öğrenmek karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına alamet eder.

Kahve falında evli olduğunu öğrenmek bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin seni sevdiğini öğrenmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğinin öldüğünü öğrenmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğin kişinin seni sevdiğini öğrenmek sıkıntılı durumlar geçireceğine, ruhunun dinleneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir