AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliden altın yüzük almak

Kahve falında sevgiliden altın yüzük almak

Kahve falında sevgiliden altın yüzük almak çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, çok büyük başarılara kavuşacağına, ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine inanılır.

Kahve falında sevgiliden altın yüzük almak gördüyseniz:

  • Spritüel, entelektüel veya estetik anlamda kendinizi geliştirebileceğiniz koşulları zorlayabilir veya seyahatlere çıkabilirsiniz.

Kahve falında sevgiliden altın yüzük almak fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sol ele altın yüzük takmak son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına işarettir.

Kahve falında altın yüzük bulup takmak azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski altın yüzük bulmak hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında erkeğin parmağında altın yüzük görmek aile bireylerinin de çok sevineceğine, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında altın yüzük takıp çıkarmak yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın yüzüğü düşürmek özgürlüklerine sahip çıkan fal sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine, gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine işarettir.

Kahve falında ölüden altın yüzük almak birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, övgü dolu sözler duyacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir