AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni arkadaş edinmek

Kahve falında yeni arkadaş edinmek

Kahve falında yeni arkadaş edinmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, ticarete adım atacağına, kısmetinin açılacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına işaret eder.

Kahve falında yeni arkadaş edinmek gördüyseniz:

  • Size sevgisini dile getiren kişilere karşı koymanız zor olabilir.

Kahve falında yeni bir arkadaş edinmek kendisini çok zor durumlarda bulacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine işarettir.

Kahve falında yeni arkadaş edinmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine işarettir.

Kahve falında yeni bir sevgili edinmek müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, kolaylık elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında erkek arkadaş edinmek işlerinin çok iyi bir hal alacağına, hayatın yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında arkadaş edinmek sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına yorulur.

Kahve falında bir bebeği evlat edinmek işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının evlat edindiğini görmek yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, sevineceğine ve mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında evlat edinmek istemek ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir