AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinle mutlu olduğunu görmek

Kahve falında sevdiğinle mutlu olduğunu görmek

Kahve falında sevdiğinle mutlu olduğunu görmek kadim dostlar edineceğine, iyi niyetinden uzaklaşacağına, isyan edeceğine, kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinle mutlu olduğunu gördüyseniz:

  • Maddi, ticari ya da yaratıcılık gerektiren işlerde hareketlilik var.

Kahve falında sevdiğini başkasıyla mutlu görmek beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği kişiyle mutlu olmak ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kızla mutlu olmak sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına işarettir.

Kahve falında sevdiğinle mutlu olmak yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, yüzlerin asılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle kendini mutlu görmek zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına, endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinle mutlu olduğunu görmek moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğini mutlu görmek hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyi mutlu görmek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir