AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinizin nişanlandığını görmek

Kahve falında sevdiğinizin nişanlandığını görmek

Kahve falında sevdiğinizin nişanlandığını görmek seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, çok büyük kısmetlere sahip olacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, başarıya giden yolların açılacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğinizin nişanlandığını gördüyseniz:

  • bir şeyin üzerinde durmayın veya şüphe üzerine parlamayın.

Kahve falında sevdiği erkekle nişanlanmak keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğinden başka biriyle nişanlanmak yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, herkesin önünde olacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi başkasıyla nişanlanırken görmek kem gözlere gelineceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğin kişinin nişanlandığını görmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğini başkasıyla nişanlı görmek aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyi nişanlı görmek yetki sahibi olacağına, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğini başkasıyla nişanlandığını görmek kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, büyük tartışmalara gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği insanla nişanlanmak eğlenceli günler geçireceğine, dertleşerek moral bulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir