AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçlar üzerinde uçmak

Kahve falında ağaçlar üzerinde uçmak

Kahve falında ağaçlar üzerinde uçmak gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, rahat bir iş hayatının başlayacağına, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında ağaçlar üzerinde uçmak gördüyseniz:

  • Parlak bir gelecek sizi bekliyor.

Kahve falında ağaçların üzerinden uçmak yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağaç üzerinde uçmak neşenin ve mutluluğun geleceğine, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında ağaçtan uçmak bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına inanılır.

Kahve falında ağaçların üstünden uçmak iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçların üstünde uçmak parasının ve makamının artacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağaçlar üzerinde uçmak kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına işaret eder.

Kahve falında ağaca uçmak yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına delalet eder.

Kahve falında ağaç üstünde uçmak eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, yaşama sevincine kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir