Kahve falında ağaçtan uçmak

Kahve falında ağaçtan uçmak eğer şifaysa da şifasını bulacağına, güzel bir döneme girileceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında ağaçtan uçmak gördüyseniz:

  • Aile fertlerinizden birisinin ya da bir yakınınızın bir rahatsızlığı da olabilir.

Kahve falında ağaç üstünde uçmak mesleğinde uzmanlaşacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine yorulur.

Kahve falında ağaçtan ağaca uçmak kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına yorulur.

Kahve falında ağaçların üstünden uçmak uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine işarettir.

Kahve falında ağaçların üstünde uçmak amaçlarına ulaşmaya, yeni iş kollarına girileceğine işaret eder.

Kahve falında ağaçların üzerinden uçmak çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında ağaca uçmak girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ağaçtan uçmak sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına inanılır.

Kahve falında ağaçların üzerinde uçmak yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir