AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin başkasıyla evli olduğunu görmek

Kahve falında sevdiğinin başkasıyla evli olduğunu görmek

Kahve falında sevdiğinin başkasıyla evli olduğunu görmek elindeki malların gideceğine, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, toplum içindeki değerinin artacağına, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğinin başkasıyla evli olduğunu gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz olanı veya değişimi kabullenmeniz gerekebilir.

Kahve falında evli bir erkeği sevmek gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin erkeğin evli olduğunu görmek ayrılık yaşanacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına delalettir.

Kahve falında evli birini sevmek önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, sahip olunan gücün kaybedileceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiği adamı evli görmek duraklama yaşanacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinin evli olduğunu görmek huzurunun artacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin insanla evli olmak sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğin birini evli görmek kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğinin başkasıyla evli olduğunu görmek büyük sıkıntılar içine gireceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir