AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli ayakkabı giymek

Kahve falında kirli ayakkabı giymek

Kahve falında kirli ayakkabı giymek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına, takdir toplayacağına, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, eline yüklü miktarda para geçeceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında kirli ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Maddi, sevdiğiniz bir kişiyle veya evinizle bağlantılı konularla ilgilenmeniz gerekebilir.

Kahve falında kirli ayakkabı giymek borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, modern insanlarla tanışılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabının kirli olduğunu görmek kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kirli ayakkabı yıkamak tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz ayakkabının kirlendiğini görmek korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabının kirlendiğini görmek sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına delalettir.

Kahve falında kirli beyaz ayakkabı görmek bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, eşe dosta yardım edileceğine tabir olunur.

Kahve falında ayakkabı kirli görmek atılan adımların boşa çıkacağına, hayırlı haberler alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabıyı kirli görmek gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir