AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçlar dikmek

Kahve falında ağaçlar dikmek

Kahve falında ağaçlar dikmek kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, işlerinin aksayacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçlar dikmek gördüyseniz:

  • Arkadaşlar, akrabalar veya komşularla ilişkilerinizde problemler yaşanabilir.

Kahve falında ağaç söküp dikmek ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına tabir olunur.

Kahve falında nar ağacı dikmek daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, korkularından, kötü duygularından arınacağına işaret eder.

Kahve falında toprağa ağaç dikmek sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına delalet eder.

Kahve falında büyük ağaç dikmek ileride saygın bir kimse olacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında eve ağaç dikmek sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına alamet eder.

Kahve falında şeftali ağacı dikmek güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fındık ağacı dikmek sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına, başarı ve zafer kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında badem ağacı dikmek çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir