AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğini hissetmek

Kahve falında sevdiğini hissetmek

Kahve falında sevdiğini hissetmek süzüleceğine, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, maddi yükümlülüklerin artacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini hissetmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle belli konularda yanlış anlamalara bağlı problemler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında birini sevdiğini hissetmek üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına, kişiye hep umut olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğini hissetmek ne yapacağına, işlerini sabırla yoluna koyacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğinin kokusunu hissetmek yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine yorulur.

Kahve falında diş ağrısını hissetmek iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında depremi hissetmek işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına işarettir.

Kahve falında ölüyü hissetmek yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, hedeflere ulaşamayacağına delalet eder.

Kahve falında rüzgar hissetmek eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarıldığını hissetmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir