AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğini ağlayarak görmek

Kahve falında sevdiğini ağlayarak görmek

Kahve falında sevdiğini ağlayarak görmek işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, hafifleyeceğine, başarılı olacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına, başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğini ağlayarak gördüyseniz:

  • Dilinizi ucuna kadar gelen şeyleri ne olursa olsun söylememnizde fayda var.

Kahve falında sevdiğini ağlayarak görmek sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin insanı ağlarken görmek yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, her isteklerinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği birini ağlarken görmek çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğin adamı ağlarken görmek maddi konularda zayıf düşeceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğini ağlarken görmek gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında sevdiği erkeği ağlarken görmek yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin erkeği ağlarken görmek gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine inanılır.

Kahve falında ağlayan bebek sevmek böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir