AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği birini ağlarken görmek

Kahve falında sevdiği birini ağlarken görmek

Kahve falında sevdiği birini ağlarken görmek adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, maddi kayba uğrayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, mutlu ilişkiler kuracağına, yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına yorulur.

Kahve falında sevdiği birini ağlarken gördüyseniz:

  • Düşündüklerinizin gerçekleşmemesi sizi telaşlandırmasın kendinizi sakinleştirebilecek bir şeyler bulmaya gayret etmelisiniz.

Kahve falında sevdiği erkeği ağlarken görmek kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği insanı ağlarken görmek uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi ağlarken görmek hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, sevilen birinin geleceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğin erkeği ağlarken görmek bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, herkesin karşısında el pençe divan duracağına delalettir.

Kahve falında sevdiğin kızın ağlamasını görmek karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağlayan bebek sevmek huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, atılıma geçeceğine delalettir.

Kahve falında sevdiği kişiyi ağlarken görmek elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevdiğini ağlarken görmek girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir