Kahve falında sevdiğinden evlenme teklifi almak

Kahve falında sevdiğinden evlenme teklifi almak kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğinden evlenme teklifi almak gördüyseniz:

  • Sizi yapmak istemediğiniz şeyler için iknaya çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğin kişiden evlenme teklifi almak zararlı kişilerden uzak durulacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinden evlenme teklifi almak zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında sevdiği erkekten evlenme teklifi almak çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine inanılır.

Kahve falında sevdiği kişiden evlenme teklifi almak zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiği kıza evlenme teklifi etmek kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiden teklif almak tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğinin sana çıkma teklifi ettiğini görmek zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğinden teklif almak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir