AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişiyle öpüştüğünü görmek

Kahve falında sevdiğin kişiyle öpüştüğünü görmek

Kahve falında sevdiğin kişiyle öpüştüğünü görmek çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bilincin artacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, yeni yollara girileceğine, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle öpüştüğünü gördüyseniz:

  • Belli eğilimlerinizi veya ilgi alanınıza giren konuları derin şekilde araştırmanızda fayda var.

Kahve falında sevdiği kişiyle sevgili olduğunu görmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine inanılır.

Kahve falında sevdiği kişiye dokunmak girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin elini görmek sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kişinin ağladığını görmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kişinin sesini duymak hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, bedenen de ruhen de şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin seni öldürdüğünü görmek işinde verimsiz olacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında sevdiği kişiyle yatmak hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiği kişiyi kıskanmak acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir