AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği kişiyle aynı sınıfta olmak

Kahve falında sevdiği kişiyle aynı sınıfta olmak

Kahve falında sevdiği kişiyle aynı sınıfta olmak beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, rahat edeceği bir döneme gireceğine, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kişiyle aynı sınıfta olmak gördüyseniz:

  • İstikrarsız tavırları olan veya ne yapacağını önceden kestiremediğiniz kişilere dikkat edin.

Kahve falında sevdiğin kişiyle aynı sınıfta olmak yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında sevdiği kişiyle aynı sınıfta olmak atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğinle aynı sınıfta olmak ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyle aynı evde olmak yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişiyle aynı evde olmak ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişiyle aynı evde yaşamak ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle aynı sınıfta olduğunu görmek ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında sevgiliyle aynı sınıfta olmak rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, işinin yoluna gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir