AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişiyi yalnız görmek

Kahve falında sevdiğin kişiyi yalnız görmek

Kahve falında sevdiğin kişiyi yalnız görmek aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, onlardan fayda göreceğine, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi yalnız gördüyseniz:

  • Hislerinizde incelme, daha bir rafine olma hali olabilir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi yalnız görmek kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğini yalnız görmek şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına delalet eder.

Kahve falında yalnız mezar görmek canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karanlıkta yalnız kalmak falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yalnız hissetmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, kazançlı bir işin başına geçileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yalnız kaldığını hissetmek eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kalabalıkta yalnız kalmak kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine delalet eder.

Kahve falında dağda yalnız kalmak sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir