AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişiyi evlenirken görmek

Kahve falında sevdiğin kişiyi evlenirken görmek

Kahve falında sevdiğin kişiyi evlenirken görmek her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, işlerini büyüteceğine, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, hayatının yoluna gireceğine, gözlerindeki yaşın kuruyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kişiyi evlenirken gördüyseniz:

  • Duygularınız mantıklı karar almanızı engelliyor.

Kahve falında sevdiğin kişiden evlenme teklifi almak bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, fal sahibinin muradına ereceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle evleneceğini görmek ağız tadının da hep yerinde kalacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kişiyi başkasıyla evlenirken görmek kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi evlenmiş görmek yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi evlenirken görmek uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle aynı evde olmak doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiği kişiyi evde görmek yapılan işte geriye düşüleceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiden evlenme teklifi almak konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir