AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişiyi başkasıyla evlenirken görmek

Kahve falında sevdiğin kişiyi başkasıyla evlenirken görmek

Kahve falında sevdiğin kişiyi başkasıyla evlenirken görmek çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyi başkasıyla evlenirken gördüyseniz:

  • Ani tepki ya da hareketler olayların veya sizin raydan çıkmanız anlamına gelebilir.

Kahve falında sevdiği kişiyi evde görmek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyle evleneceğini görmek sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiden evlenme teklifi almak maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyle aynı evde olmak ailesini rahat şekilde yaşatacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişiyi evlenmiş görmek kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, neşenin ve mutluluğun geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyle aynı evde olmak uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi başkasıyla evlenirken görmek girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğin kişiyle aynı evde yaşamak işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, önemli bir makama terfi alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir