AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin insanla yemek yemek

Kahve falında sevdiğin insanla yemek yemek

Kahve falında sevdiğin insanla yemek yemek başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, kafasının karışacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, onların kıymetini bileceğine, enerjisini toplayacağına, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin insanla yemek yemek gördüyseniz:

  • Çok önemli konuları veya dikkatinizi çekmeye çalışan kişi ya da olayları görmezden geliyor veya görmüyormuşcasına davranıyor olabilirsiniz.

Kahve falında sevdiği insanla yemek yemek borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğin insanla yemek yemek elinden gelen herşeyi yapacağına, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevdiği insanı görmek herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin insanı ağlarken görmek imkânsızı başaracağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğin insana ulaşamamak düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına yorulur.

Kahve falında sevdiği insanla tartıştığını görmek üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiği insanla sarılmak isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin insana sarılıp ağlamak yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir