AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin insana ulaşamamak

Kahve falında sevdiğin insana ulaşamamak

Kahve falında sevdiğin insana ulaşamamak sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, esenliğe kavuşacağına, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, elini eteğini her şeyden çekeceğine, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğin insana ulaşamamak gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz kimseler size gelebilirler.

Kahve falında sevdiğin insanın ismini duymak zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin insanın annesini görmek bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiği insanla barıştığını görmek kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğin insanla konuşmak zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğin insanla öpüştüğünü görmek maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, kafa karışıklığından sıyrılacağına işarettir.

Kahve falında sevdiği insanla yakınlaşmak çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği insanla nişanlanmak rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği insanın annesini görmek sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir